Het team

"The Wizards of Oss"

Tovenaar
Verslag team training 31 maart in Hoofddorp.

Van: Een teamlid.

Op 31 maart ging het Formatie team naar Hoofddorp voor een uur les.
Het Formatie team is rond de middag allemaal bij elkaar gekomen en zijn vanuit Oss naar Hoofddorp gereden. Nadat we na een lange reis in Hoofddorp aankwamen zijn we naar de dansstudio van Marcella van Altena gelopen, waar de les plaats vond. De ontvangst die we kregen was fantastisch.
Het formatie team kreeg les van oud Nederlands kampioen latin show dance Roemjana de Haan. Ze stelde zich voor en vertelde over haar ervaringen en vertelde ook wat ze allemaal in haar loopbaan had gedaan.
Toen de les begon gaf ze duidelijk en goed aan wat ze ons allemaal ging leren. De les was daarom goed verlopen en ons formation team heeft er veel van geleerd.
Nadat de les afgelopen was, hebben we Roemjana bedankt voor al haar tijd die ze ons heeft gegeven.
Nadat we deze les hadden gehad, besloten we nog met z'n allen om nog ergens te gaan eten, vanwege de lange reis terug. Dus liepen we door Hoofddorp en zijn bij een Grieks restaurant naar binnen gelopen. Daar hebben we nog een paar uur gezellig zitten tafelen.
Nadat we allemaal hadden gegeten zijn we naar de auto's terug gelopen en daarna terug gereden naar Oss.
We waren rond een uur of tien terug bij Dansschool Zwijsen. Daarna hebben we nog uren geoefend op de dansavond bij Dansschool Zwijsen.
Dit alles bij elkaar was een leuke, leerzame en geslaagde avond. Ik hoop, en anderen met mij, dat er nog vele mooie dagen zullen komen als deze dag.


Stuur je email naar
h.kruimer@wxs.nl
homepage Formatieteam